Over mij

Ik ben van nature introvert, een snelle denker, graag in de natuur en nabij de mensen die me dierbaar zijn. Al jong voelde ik een grote behoefte aan onderzoeken, leren, snappen.

Ik heb het mooiste vak ter wereld, punt. Ik ken ook de plek aan de andere kant van de tafel. Zelfonderzoek en veranderen vraagt om moed. Om een stap te zetten door er zowel ‘zin in te hebben’, als ook te twijfelen en schaamte en angst te voelen. Zonder dat gaat het niet. Oefenen, vallen en weer opstaan.

Iedereen gaat een eigen, unieke route, en ik reis graag een poosje met je mee.

Omnitas Coaching staat op de stevige schouders van mijn eerste onderneming Humanivity (2007), gevolgd door Liminal Coaching & Training (2022), een samenwerkingsverband. Dankzij deze twee voorouders is Omnitas geworden wat het vandaag de dag is.

Het beeldmerk in mijn bedrijfslogo toont dit beeld: een rondgemaakte beweging, een cirkel met brede en smalle delen. Een muze voor mijn ontdekkingstochten als mens, ondernemer, coach en mijn avonturen met organisaties en andere professionals.

De beweging gaat verder. Met Omnitas blijf ik zowel mensen en groepen begeleiden, als samenwerken met diverse professionele en fijne partner-coaches.

Omnitas staat voor heelheid, hart en humor. Met liefde voor het mens-zijn en voor diepgang in de ontmoeting en begeleiding. Altijd in combinatie met vonken van lichtheid in de vorm van een lach of knipoog.

Wat anderen over mij zeggen

“Je coaching is prettig, down-to-earth en duidelijk. Je laat me niet wegkomen met een half antwoord en helpt me mijn gedachten scherper en concreter te krijgen, zodat het echt uit mijzelf komt. Je biedt veel variatie aan oefeningen, werkvormen en methodes, wat verrijkend is voor mijn ontwikkeling.”

– Teamleider | Publieke Omroep

“Jouw begeleiding was van toegevoegde waarde, dit heeft mijn ontwikkeling echt versneld wat ook ten gunste kwam van mijn teams en de organisatie. De gesprekken sloten aan bij mijn behoeften en manier van leren: analytisch, creatief en veilig. Zo heb ik me open kunnen stellen om écht te veranderen.”

– Manager Zorg | Gehandicaptenzorg

“De teamcoaching heeft ons door afwisselende oefeningen en (systemische) werkvormen inzicht gegeven in onze verschillen en gezorgd voor meer betrokkenheid en verbinding. Je luistert belangeloos, kunt improviseren, stelt goede vragen en voelt aan wat er in de groep gebeurt. Echt een talent!

– Team Contentmakers | Mediabedrijf

Mijn methoden & instrumenten

De methoden die ik inzet zijn divers, intuïtief, praktisch en creatief. Afhankelijk van jouw/jullie leervraag pas ik een specifiek mix van methoden en technieken toe. Voorbeelden van methoden zijn:

  • Systemisch werken (familie/organisatie/team/concept-opstellingen)
  • Transactionele Analyse
  • Voice-dialogue
  • Lichaamsgericht werken
  • Traumacoaching (IoPT)
  • Systemisch leiderschap
  • NLP
  • Creatieve werkvormen
  • Wandelcoaching

Daarnaast maak ik zowel in de individuele coaching, teamcoaching en het Find Your Talent!-traject gebruik van het vlijmscherpe en spot-on Odin Development Compass.